Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis gravyr 1-3 arbetsdagars leveranstid Tillverkad med kärlek i Danmark

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt. Köp för ||belopp|| och få fri frakt.

Om Emilie Bang Smycken

På Emilie Bang Jewelry gör vi smycken som är ett minnesmärke över nära och kära.

Det är jag, Emilie, som står bakom ditt smycke eller presenten till någon som betyder något alldeles speciellt för dig. Det hela började redan 2016, när jag blev väldigt inspirerad av tanken på att komma ihåg att fånga ögonblick och platser på ett unikt och meningsfullt sätt. På Emilie Bang strävar vi efter att göra smycken som är lika meningsfulla som din berättelse. Dina smycken är vår passion.

Jag började på den tiden med att göra armband, där varje bokstav och siffra stämplades in - tecken för tecken - med små metallstämplar. Jag har alltid haft en känsla för kreativitet och smycken, så det var viktigt för mig att börja göra detta. På den tiden studerade jag datavetenskap, men helt plötsligt var jag tvungen att göra ett val. Jag började få så många beställningar att jag antingen var tvungen att lägga ner studierna eller försöka leva ut min dröm om att göra smycken. Jag fick snart reda på att jag inte var den enda som tyckte att personliga smycken var något alldeles speciellt.

Efter att ha använt metallstämplar i armringar i några år , investerade jag i den utrustning jag behövde för att ta verksamheten till nya höjder. Jag hade en brinnande önskan att kunna göra mönster precis efter kundens önskemål, och göra det så personligt som möjligt. <3

Mitt uppdrag är inte att växa till ett stort företag, utan att fokusera på individen och se till att deras minnen aldrig glöms bort. Det ska ske till ett pris där alla kan vara med, så att alla har möjlighet att ha ett för dem viktigt smycke.

Gå på upptäcktsfärd efter ditt alldeles egna personliga smycke

eller letar efter den perfekta presenten till dina nära och kära <3

Kurv

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt. Handla för ||belopp|| mer, för att få gratis frakt
Inga fler produkter kan köpas